Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Național

Școala de acasă, casa de la școală. Limite sănătoase între viața profesională și personală

Simpozionul Național

Școala de acasă, casa de la școală. Limite sănătoase între viața profesională și personală

DATA:

ziua 1: 09 aprilie 2021, 18:00-19:30 ziua 2: 10 aprilie 2021, 11:00-13:00

PARTICIPARE:

Participarea la Simpozion + publicare material – 38 lei


Evenimentul cuprinde două secțiuni:

1. Sesiuni live susținute de profesori și specialiști din domeniu. Sesiunile de prezentare vor putea fi urmărite live pe Facebook, pe pagina Asociației.  Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diploma de participare doar cei care achită taxa de participare.

2. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN Școala de acasă, casa de la școală. Limite sănătoase între viața profesională și personală. Data estimată de apariție a publicației este 15 mai.

Participarea la Simpozion, publicarea unui material, adeverință de autor în format electronic, link-ul cu publicația online:

– 38 lei / persoană

– după verificarea articolul veți primi un mail de confirmare.

Data limită de înscriere la Simpozion este 7 aprilie 2021.

Lucrările vor fi redactate conform următoarelor cerinţe:

 1. Microsoft Word, 2-4 pagini, format A4, orientat “Portrait”, margini de 2 cm;
 2. Titlul lucrării să fie scris cu Times New Roman, 14, boldat, centrat;
 3. Autorul/autorii lucrării se vor menţiona după titlu. Se vor preciza titlul didactic, prenumele şi numele, instituţia şi localitatea (font normal, Times New Roman, 12, boldat, aliniere dreapta). Nu folosiţi prescurtări.
 4. Textul lucrării să fie scris cu diacritice, caractere Times New Roman, cu corp de literă 12, tehnoredactare la 1,5 rânduri, alinere stânga-dreapta;
 5. Imaginile sau pozele să fie clare şi să aibă dimensiunile: 100×80 mm, centrat
 6. Conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad de interes ridicat, din tematica propusă dezbaterii, să aibă originalitate şi să cuprindă experienţe personale.
 7. Pentru citate se va utiliza Stilul APA (indicarea autorului și anului, în paranteză, după citat).
 8. Bibliografia va fi trecută la finalul lucrării (se va consemna în ordine alfabetică, astfel: autor, titlu lucrare, editura, localitate, an).
 9. Dacă articolul nu are legătură cu tema evenimentului sau dacă la trecerea printr-un soft de plagiat se indentifică lucrări sau eseuri cu o proporție mai mare de 15%  sau lucrări care au paragrafe întregi copiate fără indicarea sursei, acestea pot fi respinse de la publicare, fără returnarea taxei de participare.
 10. Lucrările primite şi care respectă (obligatoriu) criteriile menţionate anterior vor fi publicate în cartea cu ISBN „Școala de acasă, casa de la școală. Limite sănătoase între viața profesională și personală
 11. Lucrarea va fi transmisă în format electronic.
 12. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor expediate revine în totalitate autorilor.

Acceptăm înscrieri la Simpozion fără publicarea articolului. În acest caz vă rugăm să încărcați în locul articolului o Declarație pe proprie răspundere în care să precizați că doriți să vă înscrieți fără participare cu articol. Taxa de participare rămâne aceeași.

Mai multe detalii găsiți aici: Regulament simpozion

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de eveniment, vă rugăm să ne scrieți la contact@edumi.ro.