Intră în cont Cont nou

Arhivă

Workshop

RESURSE ONLINE PENTRU PROFESORI

Atelier II - Canva și StoryJumper
Workshop

RESURSE ONLINE PENTRU PROFESORI

Atelier II - Canva și StoryJumper

DATA:

14 aprilie 2022, 19:00-20:30

PARTICIPAREA LA WORKSHOP:

30 lei
(24 lei pentru membrii EDUMI)

MODERATOR:

Irina Petcu

Magda Cojocea


Atelierul este destinat profesorilor curioși să afle mai multe despre Canva și StoryJumper, două aplicații utile în predarea online și în sala de clasă. Nu este necesară cunoașterea prealabilă a platformelor, nivelul atelierului fiind unul de inițiere.

Atelierul va avea loc online, pe platforma Zoom și va dura o oră și jumătate. Vom vorbi despre avantajele oferite de aplicațiile Canva și StoryJumper, două aplicații care te pot ajuta în activitatea la clasă. Apoi vom arăta pas cu pas, cum se utilizează în scop educațional.

Ce este Canva?

Canva este o aplicație care se folosește foarte ușor și cu ajutorul căreia putem produce materiale vizuale, ce ne ajută în comunicarea proiectelor online, dar și a celor care trebuie imprimate.

Canva for Education facilitează crearea, colaborarea și comunicarea vizuală în sala de clasă și nu numai. 

Ce este StoryJumper?

StoryJumper este un o platformă care permite copiilor să-și construiască propriile cărți. Ei pot crea cu ușurință pagini, pot adăuga text, încărca desene sau fotografii pentru a-și ilustra povestea sau pot folosi galeria de clipuri StoryJumper. Când au terminat, pot să comande propria lor carte tipărită profesional!

Cum participi?

După efectuarea plății de 30 lei (24 lei pentru membrii Edumi), vei primi un email de confirmare a înscrierii. Cu 1-2 zile înaintea atelierului de lucru, vei primi pe e-mail linkul de Zoom. Te rugăm să nu transmiți acest link altor persoane. Întâlnirea nu se înregistrează și nu se transmite live.

Diplomă de participare?

Da. Atelierul este gândit ca având o parte teoretică și o parte practică, având durata totală de trei ore – o oră și jumătate sincron (pe platforma Zoom) și oră și jumătate asincron.