Intră în cont Cont nou

Arhivă

Workshop

RESURSE ONLINE PENTRU PROFESORI

Atelier I - Kahoot! și Mentimeter
Workshop

RESURSE ONLINE PENTRU PROFESORI

Atelier I - Kahoot! și Mentimeter

DATA:

10 martie 2022, 19:00-20:30

PARTICIPAREA LA WORKSHOP:

30 lei
(24 lei pentru membrii EDUMI)

MODERATOR:

Irina Petcu

Magda Cojocea


Atelierul este destinat profesorilor curioși să afle mai multe despre Kahoot! și Mentimeter, două aplicații utile în școala online și în sala de clasă. Nu este necesară cunoașterea prealabilă a platformelor, nivelul atelierului fiind unul de inițiere.

Atelierul va avea loc online, pe platforma Zoom și va dura o oră și jumătate. Vom vorbi despre avantajele oferite de aplicațiile Kahoot! și Mentimeter, două aplicații care te pot ajuta în activitatea la clasă. Apoi vom arăta pas cu pas, cum se realizează o evaluare Kahoot!/Mentimeter.

Ce este Kahoot! ?

Kahoot! este una dintre cele mai utilizate aplicații din lume în activitatea cu elevii fiind utilă în orice moment al activității. Cu ajutorul ei se pot crea teste interactive și se generează automat rapoarte de evaluare. Este foarte utilă în timpul școlii online.

Ce este Mentimeter?

Mentimeter este o aplicație care îți permite să interacționezi cu un grup țintă în timp real. Este un instrument pentru sondaje unde poți pune întrebarea și grupul țintă poate da răspunsul folosind un telefon mobil sau orice alt dispozitiv conectat la internet. 

Ambele aplicații pot fi utilizate gratuit.

Cum participi?

După efectuarea plății de 30 lei (24 lei pentru membrii Edumi), vei primi un email de confirmare a înscrierii. Cu 1-2 zile înaintea atelierului de lucru, vei primi pe e-mail linkul de Zoom. Te rugăm să nu transmiți acest link altor persoane. Întâlnirea nu se înregistrează și nu se transmite live.

Diplomă de participare?

Da. Atelierul este gândit ca având o parte teoretică și o parte practică, având durata totală de două ore – o oră și jumătate sincron (pe platforma Zoom) și 30 de minute asincron.