Picătura de Bine

Picătura de Bine este primul proiect al Asociatiei Europene a Profesioniștilor din Educație Edumi.

Asociația își propune să intervină pentru a ajuta școlile de stat din România, derulând proiecte punctuale – un atelier de lucru pentru profesori sau pentru copii, cărți necesare dezvoltării personale sau profesionale cadrelor didactice, completarea stocului de materiale uzuale – măști, săpun lichid etc .

Ne străduim să răspundem nevoilor colegilor, în special celor din mediul rural/comunități vulnerabile. Crezul nostru este că orice schimbare, oricât de mica, poate avea un impact bun în viața unui copil sau profesor. Și asta este tot ceea ce contează.

Dacă știi o școală aflată în dificultate, scrie-ne la contact@edumi.ro. E posibil să nu fim noi soluția. La fel de bine, e posibil să putem face o schimbare.

Picătura de Bine e o șansă la mai bine… picătură cu picătură.


Racova, 26 Martie 2021

Prima Picătură de Bine a fost la Racova, pe 26 Martie 2021, cu ajutorul sponsorului nostru Concept Beauty Distribution, care a donat gel curățare mâini tuturor oamenilor frumoși din școală (mici și mari) și igienizanți pentru școală. Am dus și noi câteva lucruri pe care le-am considerat de trebuință în aceste timpuri de pandemie. Ne-am întâlnit acolo cu clasa a VIII-a, niște copii minunați, inteligenți și receptivi. Am vorbit cu ei despre siguranța online și offline, despre cyberbullying, despre ce înseamnă să fii prieten și coleg bun. Am plecat cu inima ușoară, pentru că Oana, doamna director, este un OM și un profesionist adevărat. Copiii aceia au șansă la viitor și pentru că școala e școală – se simte implicarea, comunitatea, sprijinul. Mulțumim Concept Beauty și Kemon pentru că ne-au ajutat să creăm prima picătură!

Contactează-ne

ASOCIAŢIA EUROPEANĂ
A PROFESIONIȘTILOR DIN EDUCAȚIE EDUMI

CUI: 43360704

Sediul social:
Aleea Cetățuia, Nr.6, SECTOR 6,
BUCUREȘTI, ROMÂNIA

Adresa de corespondență:
Strada Declamării, Nr.16, SECTOR 2,
BUCUREȘTI, ROMÂNIA

 

contact@edumi.ro