Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Internațional

Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas Starea de bine a profesorilor și elevilor: resurse, impact și idei practice

Simpozionul Internațional

Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas Starea de bine a profesorilor și elevilor: resurse, impact și idei practice

DATA:

ziua 1: 14 mai 2021, 18:00-19:30 ziua 2: 15 mai 2021, 14:00-16:00

PARTICIPARE:

62 lei


Cum se simt profesorii la școală, fie ea fizică sau online? Există ceva specific cadrelor didactice din România sau putem identifica tendințe globale? Ce impact are starea de bine a profesorilor asupra elevilor? Cum ținem cont și de perspectiva lor? Și mai ales, cum facem să ne fie bine împreună, în școală?

Vino alături de noi pe 14 și 15 mai pentru a asculta specialiști în domeniu, psihologi, profesori, elevi vorbind despre cum se vede starea de bine din școală prin ochii lor. Investește in dezvoltarea ta profesională și starea ta de bine!

Evenimentul va cuprinde: două sesiuni susținute de specialiști din țară și de peste hotare,  live pe Facebook, pe pagina Asociației: ziua 1 – 14 mai 2021, 18:00-19:30 și ziua 2 – 15 mai 2021, 14:00-16:00

Veți putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Sesiunile live vor fi vizibile gratuit tuturor celor interesați. Primesc diploma de participare doar cei care achită taxa de înscriere.

Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas/Starea de bine a profesorilor și elevilor: resurse, impact și idei practice”.

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în romană, engleză, franceză, italiană sau germană. Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la 20 mai, alegând dintre:

Diplomă participare Simpozion Internațional (română și engleză) + Publicare eseu/ articol – 62 lei (reducere de la 92 lei).

Numai Diplomă participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 52 lei

Numai Publicare un eseu sau un articol – 40 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Atentie! Nu este nevoie să ai eseul sau articolul scris în momentul înscrierii. Vei primi link pe adresa ta de email și poți încărca acolo articolul sau eseul tău până în data de 20 mai.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol), link publicație online, se transmit pe adresa de email indicată la înscriere până cel târziu 10 iunie.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul disponibil aici.

Investește acum în dezvoltarea ta profesională și starea ta de bine! Cele mai bune 10 eseuri sau articole vor fi premiate cu o participare gratuita la un workshop online.