Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Internațional

Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice

Ediția a II-a
Simpozionul Internațional

Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice

Ediția a II-a

DATA:

sesiune live 20 mai 2022, 17:00-19:00 atelier 1 20 mai 2022, 19:30 atelier 2 26 mai 2022, 19:00 atelier 3 27 mai 2022, 18:00

PARTICIPARE:

90 lei

MODERATOR:

Evelyne PAPAUX

Marius LUCA

Anca - Monica PUIA

Ovidiu BĂDESCU

Cătălin STOICA


Reluăm munca începută în zona stării de bine în școală printr-o nouă ediție a Simpozionului Internațional „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas / Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice” – ediția a II-a, 20-27 mai 2022.

Ce impact are starea de bine a profesorilor asupra elevilor? Cum ținem cont și de perspectiva lor? Și mai ales, cum facem să ne fie bine împreună, în școală? Vino alături de noi la seria de evenimente organizate între 20 – 27 mai pentru a asculta specialiști vorbind despre cum se vede starea de bine prin ochii lor. Investește in dezvoltarea ta profesională și starea ta de bine!

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 20 mai 2022, 17:00-19:00. 

Invitați:

-Evelyne PAPAUX – trainer și consultant educațional, (TSTA-E), Elveția (se asigură traducere).

-Marius LUCA – facilitator de programe de educație socială, emoțională și etică în echipa Fundației Verita.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

II. Trei ateliere de lucru, susținute de specialiști (online)

Anca – Monica PUIA – psiholog clinician, psihoterapeut cu specializare în Psihoterapia integrativă a traumei- 20 mai, ora 19:30.

Ovidiu BĂDESCU, profesor de matematică la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița și lector la Departamentul de Științe ale Educației, Universitatea De Vest din Timișoara – 26 mai, ora 19:00.

Cătălin STOICA– profiler, coach, trainer – 27 mai, ora ora 18:oo –„Învață să obții o stare de bine, căci ea va obține rezultate pentru tine”. 

Datele de conectare (platforma Zoom) se transmit pe email, după înscrierea la simpozion. Atelierele de lucru NU se înregistrează. 

III. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Teachers and children well-being: resources, impact and practical ideas/Starea de bine a profesorilor și a elevilor: resurse, impact și idei practice. Ediția a II-a”.

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba romană și engleză. Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită (30 mai) alegând dintre:

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 90 lei

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 70 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2021-2022) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 30 mai 2022 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.

Pentru mai multe detalii și condiții de redactare consultă regulamentul disponibil aici.

OrganizatoriAsociația EDUMI, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din Timișoara.

Investește acum în dezvoltarea ta profesională și starea ta de bine!