Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Internațional

Conectați la învățare. Oportunități Erasmus+ și eTwinning pentru școli

Connected to learning. Erasmus+ and eTwinning opportunities for school
Simpozionul Internațional

Conectați la învățare. Oportunități Erasmus+ și eTwinning pentru școli

Connected to learning. Erasmus+ and eTwinning opportunities for school

DATA:

18 ianuarie 2023, 18:00-20:30

PARTICIPARE:

gratuit


Poți revedea prerzentările invitaților aici.

Ce presupune un proiect de mobilitate Erasmus+? Dar un proiect eTwinning? Care sunt pașii necesari pentru a accesa astfel de proiecte și ce beneficii individuale și organizaționale pot aduce ele?

Indiferent dacă faci parte dintr-o școală cu multă experiență în proiecte europene Erasmus+ si eTwinning sau că, dimpotrivă, e ceva la care aspiri de multă vreme să se întâmple dar încă nu s-au legat lucrurile, te invităm alături de noi la un eveniment absolut special, realizat în colaborare cu experți ai Agenției Naționale. Vino să înveți din expertiza unor profesioniști și din experiența oamenilor care au beneficiat de astfel de proiecte cât de fascinantă poate fi o călătorie Erasmus+ sau eTwinning și care este deschiderea pe care astfel de proiecte o poate aduce unei comunități școlare.

Acest eveniment este  gratuit.

Organizatori: Asociația EDUMI, echipa For Life a Asociației NeutrinoAgenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 18 ianuarie, 18:00-20:30.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care au completat formularul de înscriere.

II. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Conectați la învățare. Oportunități Erasmus+ și eTwinning pentru scoli / Connected to learning. Erasmus+ and eTwinning opportunities for school”

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba romană și engleză. Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită de 20 ianuarie, alegând dintre:

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – gratuit

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – gratuit

Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 20 ianuarie 2023 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.