Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul European

Bullying și cyberbullying. Împreună pentru un mediu școlar sigur

Bullying and cyberbullying. Together for a Safe School Environment
Simpozionul European

Bullying și cyberbullying. Împreună pentru un mediu școlar sigur

Bullying and cyberbullying. Together for a Safe School Environment

DATA:

17 mai 2023, 18:00-20:30

PARTICIPARE:

Participare + publicare articol: 75 lei;
Participare 50 lei

INFO:

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2022-2023) au 20% reducere la prețurile afișate.


Ne dorim o școală în care elevii să se simtă acceptați și în siguranță, în care noi toți – copii, părinți și profesori să fim o echipă. Din păcate bullying-ul și cyberbullying-ul fac parte din realitatea școlii românești, alcătuind un fenomen complex care își pune amprenta asupra întregii comunități școlare, afectând negativ performanțele educaționale și legătura copiilor cu școala.

Vă invităm la un simpozion în care vom afla de la specialiști, facilitatori, profesori despre experiența lor legată de bullying și cyberbullying. Împreună, sperăm să putem identifica resurse și strategii de prevenire și combatere, să clarificăm terminologia și totodată să conștientizăm mai bine cât de profunde sunt consecințele negative ale acestui fenomen.   

Ne dorim alături de noi colegi – indiferent de specialitate și nivelul de predare – în speranța că în comunitatea EDUMI putem realiza un dialog deschis și util tuturor profesioniștilor din educație.

Organizator: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI

Parteneri: echipa For Life a Asociației Neutrino

Suport tehnic și logistic: VISUALWISE

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 17 mai, 18:00-20:30.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

II. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Bullying și cyberbullying. Împreună pentru un mediu școlar sigur/Bullying and cyberbullying. Together for a Safe School Environment

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba romană sau engleză. Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită de 27 mai, alegând dintre:

  • DIPLOMĂ participare Simpozion European (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 75 lei
  • DIPLOMĂ participare Simpozion European (română și engleză) – 50 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2022-2023) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 27 mai 2023 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 3 luni de la desfășurarea evenimentului.