Intră în cont Cont nou

Arhivă

Workshop pentru părinți

Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

Workshop pentru părinți

Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

DATA:

01 februarie 2021, 18:00 - 19:00

PARTICIPARE:

Gratuit

MODERATOR:

Loredana Iacob

INFO:

Workshop online


Adolescenții, aceste ființe absolut senzaționale, geniale, care uneori spun lucruri atât de mature și înțelepte încât ne dau lacrimile iar alteori mormăie cuvinte într-o ro-engleză dubioasă…

Ție ți s-a întâmplat vreodată să vorbești cu copilul tău adolescent și să nu înțelegi ce spune? Simți că ai nevoie de traducere? Am vrea să te ajutăm, fiindcă știm cum e să interacționezi cu ei. Să știi însă că nici noi nu vorbim adolescenta, din același motiv din care nu o vorbești nici tu – am trecut prin această etapă cu ceva vreme în urmă.

Știm însă niste adolescenți care o vorbesc la perfecție și care sunt gata să ajute. Cu ar fi să poți adresa întrebări despre cum să comunici cu copilul tău…unor alți adolescenți? Ei vor fi partenerii tăi de discuție în workshopul pentru părinți ‘Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

Cum beneficiezi de expertiza lor? Simplu. Înscrie-te la workshop și până la 30 ianuarie 2021 ne poți trimite la register@edumi.ro nelămuririle tale legate de comunicarea cu adolescenții. În cadrul evenimentului, cu facilitarea lor, sperăm că întrebarea ta va primi răspuns.

Atenție

Participarea la acest workshop este gratuită. Dacă apreciezi evenimentul, poți ajuta Asociația printr-o donație în bani (poți afla aici mai multe despre Asociație) sau prin facilitarea unei sponsorizări pentru adolescenții voluntari implicați în proiect /alte proiecte. Te rugăm să precizezi printr-un email la contact@edumi.ro daca dorești că suma donată/ sponsorizarea facilitată să rămână anonime sau pot fi făcute promovate, pentru a încuraja și alți participanți să iți urmeze exemplul.