Arhivă

Workshop pentru părinți

Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

Workshop pentru părinți

Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

DATA:

01 februarie 2021, 18:00 - 19:00

Gratuit

MODERATOR:

Loredana Iacob

INFO:

Workshop online


Adolescenții, aceste ființe absolut senzaționale, geniale, care uneori spun lucruri atât de mature și înțelepte încât ne dau lacrimile iar alteori mormăie cuvinte într-o ro-engleză dubioasă…

Ție ți s-a întâmplat vreodată să vorbești cu copilul tău adolescent și să nu înțelegi ce spune? Simți că ai nevoie de traducere? Am vrea să te ajutăm, fiindcă știm cum e să interacționezi cu ei. Să știi însă că nici noi nu vorbim adolescenta, din același motiv din care nu o vorbești nici tu – am trecut prin această etapă cu ceva vreme în urmă.

Știm însă niste adolescenți care o vorbesc la perfecție și care sunt gata să ajute. Cu ar fi să poți adresa întrebări despre cum să comunici cu copilul tău…unor alți adolescenți? Ei vor fi partenerii tăi de discuție în workshopul pentru părinți ‘Și totuși, ce limbă vorbesc adolescenții?

Cum beneficiezi de expertiza lor? Simplu. Înscrie-te la workshop și până la 30 ianuarie 2021 ne poți trimite la register@edumi.ro nelămuririle tale legate de comunicarea cu adolescenții. În cadrul evenimentului, cu facilitarea lor, sperăm că întrebarea ta va primi răspuns.

Atenție

Participarea la acest workshop este gratuită. Dacă apreciezi evenimentul, poți ajuta Asociația printr-o donație în bani (poți afla aici mai multe despre Asociație) sau prin facilitarea unei sponsorizări pentru adolescenții voluntari implicați în proiect /alte proiecte. Te rugăm să precizezi printr-un email la contact@edumi.ro daca dorești că suma donată/ sponsorizarea facilitată să rămână anonime sau pot fi făcute promovate, pentru a încuraja și alți participanți să iți urmeze exemplul.

Mulțumim pentru înscrierea la Evenimentul „Și totusi, ce limbă vorbesc adolescentii?”

Găsești mai jos câteva detalii despre înscriere și participare.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Apreciem dacă ne poți susține activitatea, donând o sumă în conturile Asociației sau prin PayPal
Cont lei: RO35BTRLRONCRT0567055401
Cont euro: RO82BTRLEURCRT0567055401
BANCA TRANSILVANIA
Cod SWIFT: BTRLRO22
Beneficiar: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI

Participarea la eveniment nu este condiționată de donația ta.

Cum se desfășoară Evenimentul?

Evenimentul cuprinde două etape:

1.Până la 30 ianuarie 2021 ne poți trimite la register@edumi.ro întrebările și nelămuririle tale legate de comunicarea cu adolescenții.

2.Sesiune live moderată de specialiști, cu invitați speciali, adolescenți, care vor vorbi despre comunicarea cu adulții, așa cum se simte de pe planeta lor. In cadrul sesiunii ei vor răspunde întrebărilor tale. Întâlnirea va putea fi urmărită live pe Facebook, pe pagina Asociației. Poți urmări întâlnirea live și dacă nu ai intrebări pentru invitați. La acest eveniment nu acordăm diplome de participare.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de eveniment, te rugăm să ne scrii la register@edumi.ro

Contactează-ne

ASOCIAŢIA EUROPEANĂ
A PROFESIONIȘTILOR DIN EDUCAȚIE EDUMI

Cont lei: RO35BTRLRONCRT0567055401

Cont euro: RO82BTRLEURCRT0567055401

BANCA TRANSILVANIA

CUI: 43360704

Sediul social:
Aleea Cetățuia, Nr.6, SECTOR 6,
BUCUREȘTI, ROMÂNIA

Adresa de corespondență:
Strada Declamării, Nr.16, SECTOR 2,
BUCUREȘTI, ROMÂNIA

 

contact@edumi.ro