Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Internațional

Resurse STEM pentru profesori /STEM resources for teachers

Simpozionul Internațional

Resurse STEM pentru profesori /STEM resources for teachers

DATA:

25 martie 2023, 10:00-13:00

PARTICIPARE:

- DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional + PUBLICARE: 75 lei
- DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional: 35 lei

INFO:

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul școlar 2022-2023) au 20% reducere la prețurile afișate


La finalizarea școlii majoritatea elevilor nu dispun de suficiente cunoștințe sau abilități din arealul științelor exacte. Dincolo de orele de matematică, fizică sau chimie care devin de cele mai multe ori coșmarul elevilor – nesiguri pe teoria greoaie și fără a avea viziunea aplicabilității practice a ceea ce învață – e nevoie în viața de zi cu zi de știință aplicată.

Așadar, de ce e nevoie de educație STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) și ce resurse au profesorii la dispoziție? Cum facem educația STEM posibilă în școli, luând în calcul contrângerile programei și limitările de resurse? Acest eveniment aduce împreună oameni pasionați de arealul STEM – oameni care demonstrează deja prin ceea ce fac zi de zi cu copiii că avem la dispoziție resurse și comunități de învățare pentru profesori.

Așteptăm alături de noi toți profesioniștii din educație interesați de educație relevantă și de impact, și  de conectarea între ceea ce se face la clasă și viața reală.  

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 25 martie, 10:00-13:00.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Se vor putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

II. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Resurse STEM pentru profesori /STEM resources for teachers

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba română sau engleză pe teme STEM.

Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită de 10 aprilie 2023, alegând dintre:

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 75 lei

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 35 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2022-2023) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 10 aprilie 2023 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele?

Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului. 

Organizatori: Asociația EDUMI, Liceul Teoretic „DR. MIOARA MINCU”, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din Timișoara,