Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul European

Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl

Simpozionul European

Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl

DATA:

ziua 1: 31 ianuarie 2021, 11:00-12:00 ziua 2: 01 februarie 2021, 11:00-12:00

PARTICIPARE:

Participarea la Simpozion + publicare material – 46 lei


Evenimentul cuprinde trei secțiuni:

1.Sesiuni live susținute de profesori și specialiști din țară sau de peste hotare. Sesiunile de prezentare vor putea fi urmărite live pe Facebook, pe pagina Asociației.  Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Diplomele de participare se trimit pe email, după finalizarea evenimentului. Primesc diploma de participare doar cei care achită taxa de participare.

2. Prezentări primite pe email pentru aprofundarea temei. Pe adresa de email indicată veți primi materiale destinate studiului individual, după finalizarea evenimentului.

3. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl. Pentru a participa cu un articol în publicație, trimite până în data de 10 februarie 2021 un articol în Word, maximum 2 pagini/700 cuvinte. Articolul trebuie să îți aparțină și să fie relevant pentru temă. Publicația va avea secțiune specială dedicată articolelor cadrelor didactice și secțiune pentru alte categorii de actori implicați în educație. Se pot insera două poze sau imagini pentru care autorul are acord de utilizare (drept de proprietate, respectă prevederile GDPR). Atunci când cartea va fi gata vei primi pe email adeverință de autor în format electronic și link-ul cu publicația online. Autorii celor mai bune trei materiale vor fi invitați să susțină un atelier de lucru la un eveniment Edumi. 

Simpozionul va fi urmat de publicarea cărții în format electronic cu ISBN Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl

Ultima zi de înscriere la eveniment este 30 ianuarie 2021.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de eveniment, vă rugăm să ne scrieți la register@edumi.ro.