Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Național

Învățarea eficientă – de la teorie la practică

Simpozionul Național

Învățarea eficientă – de la teorie la practică

DATA:

19 aprilie 2024, 18:00 - 20:30

PARTICIPARE:

DIPLOMĂ + PUBLICARE eseu/articol – 84 lei;
DIPLOMĂ – 50 lei

INFO:

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul școlar 2023-2024) au 20% reducere la prețurile afișate


„Mergi la școală ca să înveți” – le spunem adesea copiilor. Cine și la ce vârstă îi învață însă cum să învețe? „A învăța să înveți” este una dintre competențele cheie în educație. Capacitatea de a asimila noi cunoștințe, conștientizarea nevoilor proprii de învățare, perseverenţa, organizarea propriei învățări, abilitatea de a depăși obstacolele pentru a învăța cu succes – toate acestea fac parte dintr-un proces complex, dar necesar într-o lume în continuă schimbare.

Capacitatea de a învăța eficient este așadar esențială. Știu însă elevii noștri cum să învețe? Ce putem face noi ca profesori ca să îi ajutăm pe copii în dezvoltarea și formarea competenței de a învăța să înveți? Cum echilibrăm focusul elevilor spre a obține spre rezultate bune la examenele naționale cu contextele de învățare orientate spre învățarea de-a lungul vieții? 

Vă invităm la un Simpozion Național în care vom dezbate o temă dificilă și interesantă, despre cum poate arăta învățarea eficientă în spațiul clasei. Ne dorim alături de noi colegi – indiferent de specialitate și nivelul de predare – în speranța că în comunitatea EDUMI putem realiza un dialog deschis și util tuturor profesioniștilor din educație.

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 19 aprilie, 18:00-20:30.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

II. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Învățarea eficientă – de la teorie la practică”.

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba romană. Detaliile de redactare le găsești aici: REGULAMENT

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită de 30 aprilie 2024, alegând dintre:

  • DIPLOMĂ participare Simpozion Național (română și engleză) + PUBLICARE eseu/articol – 84 lei
  • DIPLOMĂ participare Simpozion Național (română și engleză) – 50 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2023-2024) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atenție! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 30 aprilie 2024 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de e-mail asociată contului EDUMI în cel mult 3 luni de la desfășurarea evenimentului.

*** Cele mai bune 30 de articole vor fi publicate pe platforma dezvoltată de partenerii noştri EDUMASTER SRL și vor primi o diplomă suplimentară pentru crearea de resurse educaționale. 

Prin înscrierea la Simpozion sunteţi de acord cu faptul că dacă articolul dumneavoastră va fi selectat între cele mai bune 30 de articole, acesta va fi publicat pe platforma dezvoltată de partenerii noştri EDUMASTER SRL. 

Organizator: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI

Parteneri: EDUMASTER SRL

Suport tehnic și logistic: VISUALWISE