Intră în cont Cont nou

Arhivă

conferința

Metamorfoza educației

Despre valori, disciplină și elevii de azi
conferința

Metamorfoza educației

Despre valori, disciplină și elevii de azi

DATA:

16 februarie 2024, 17:00-19:30

PARTICIPARE:

50 lei

INFO:

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2023-2024) au 20% reducere din prețul fiecărui eveniment.
Alege să redirecționezi către noi 3,5% din impozitul pe venit și primești, în semn de apreciere, PARTICIPARE GRATUITĂ la acest eveniment


Evenimentul își dorește să exploreze o temă importantă care apare frecvent în preocuparea profesorilor, părinților și elevilor români – disciplina la clasă. 

  • În peisajul educațional divers de astăzi, în care părinții sunt din ce în ce mai implicați și au o voce din ce în ce mai clară referitor la ce așteptări au de la cadrele didactice, ce mai reprezintă disciplina? E nevoie de ea? Și dacă da, de ce? 
  • Cum se reflectă valorile școlii românești în sala de clasă?
  • Are disciplina vreun rol în construirea unui climat de învățare optim? Cum reușesc profesorii să-l creeze și care sunt limitele și provocările cu care se confruntă?
  • Cum se implică părinții în gestionarea disciplinei și a comportamentului elevilor în școală? Există elevi care acasă sunt “îngeri”, iar la școală sunt de nerecunoscut? Dacă da, de ce?
  • Ce s-a schimbat de pe vremea în care pedepsele fizice erau percepute ca ceva firesc într-o sală de clasă? E mai bine acum sau mai rău? Pentru cine? S-au schimbat elevii? Dacă da, cum? Dar profesorii?

Conferința își dorește să ofere un spațiu de discuție autentic despre cum (mai) abordăm disciplina la clasă.

Evenimentul va cuprinde o sesiune gratuită, susținută de specialiști, părinți, profesori, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 16 februarie, 17:00-19:30.

Sesiunea live va fi vizibilă în mod gratuit tuturor celor interesați. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplome de participare doar participanții care achită taxa de înscriere sau aleg să redirecţioneze către Asociaţia EDUMI 3,5% din impozitul pe venit prin completarea Formularului 230 disponibil aici.

Cum te înscrii? 

Completează formularul de înscriere, până la data limită de 18 februarie 2024.

Detalii de plată

DIPLOME de participare Conferință (română și engleză)  – 50 lei

*Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2023-2024) au 20% reducere din prețul fiecărui eveniment.

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

 Sau

Alege să redirecționezi către noi 3,5% din impozitul pe venit și primești, în semn de apreciere, PARTICIPARE GRATUITĂ la acest eveniment. E modul nostru de a oferi ceva înapoi comunității, fiindcă EDUMI există datorită vouă, cei care credeți în noi, părinți și profesori din România, și care ne susțineți. E un proces simplu, gratuit și durează doar câteva minute, iar pe noi ne ajută să mergem mai departe. 

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul disponibil aici: https://www.edumi.ro/redirectioneaza/. Apoi întoarce-te pe pagina conferinței și apasă „Mă înscriu”. După validarea formularului de redirecționare vei primi pe adresa de e-mail confirmarea înscrierii.

ATENȚIE! adresa de e-mail asociată contului tău trebuie să corespundă cu cea menționată în formularul de redirecționare.

Cum și când primești diplomele? 

Diplomele de participare (română și engleză) se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.

Organizator: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI

Suport tehnic și logistic: VISUALWISE