Intră în cont Cont nou

Arhivă

Simpozionul Național

Profesor creativ

"Profesor creativ" este un simpozion național dedicat dascălilor care au talent la scris.
Simpozionul Național

Profesor creativ

"Profesor creativ" este un simpozion național dedicat dascălilor care au talent la scris.

DATA:

ziua 1: 25 martie 2022, 18:00-20:00 ziua 2: 26 martie 2022, 15:00-17:00

PARTICIPARE:

DIPLOMĂ participare Simpozion + PUBLICARE  – 60 lei
DIPLOMĂ participare Simpozion – 80 lei

INFO:

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2021-2022) au 20% reducere la prețurile afișate.


Fiecare dintre noi scrie în viața de zi cu zi – de la mesaje, planificări, rapoarte, fișe de observație, la completarea condicii și corectarea testelor – peste tot, scrisul este parte din identitatea noastră. Mulți profesori au însă o relație specială cu scrisul, iar acest eveniment este pentru ei, indiferent de vârstă sau dacă predau în mediul rural, la oraș, la grădiniță sau la liceu.

Am remarcat deja că în comunitatea noastră sunt profesori talentați – unii au deja texte publicate, alții își țin încă gândurile ascunse într-un caiet sau colț de calculator. Ne-am gândit să vă încurajăm să publicați – creațiile voastre sunt făcute pentru a fi citite, și nu uitate. Dați-le șansa altor profesori să aprecieze munca voastră, în beneficiul tinerelor generații.

Evenimentul va cuprinde:

Două sesiuni susținute de specialiști din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: ziua 1 – 25 martie 2022, 18:00-20:00 și ziua 2 – 26 martie 2022, 15:00-17:00

Invitații – autori de carte și specialiști, vor discuta despre scrierea creativă, despre cum o idee devine text publicat, despre cum poți să scrii mai clar și mai convingător.

Sesiunile live vor fi vizibile gratuit tuturor celor interesați. Veți putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Profesor creativ”, cu secțiuni separate pentru poezie și proză scurtă. Se acceptă la publicare materiale scrise în limba română. Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Pentru înscrierea la eveniment ai nevoie de cont de utilizator pe site-ul nostru www.edumi.ro

Completează formularul de mai jos, până la 31 martie 2022, alegând dintre:

DIPLOMĂ participare SimpozionPUBLICARE  – 60 lei

DIPLOMĂ participare Simpozion – 80 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată. Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2021-2022) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atenție! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca materialul până în data de 31 martie 2022 în secțiunea specială din contul tău.

Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.

Pentru mai multe detalii și condiții de redactare consultă regulamentul disponibil aici.

OrganizatoriAsociația EDUMI, Editura Univers, Asociația Neutrino – Comunitatea For LIFe

Eveniment realizat cu sprijinul VisualWise.

50% din suma strânsă prin taxele de participare vor fi direcționate către proiectul AJUTOR UCRAINA

Înscrie-te acum – fii un Profesor Creativ!