Devino membru EDUMI

şi fă parte dintr-o comunitate de profesionişti adevăraţi

Devino membru EDUMI

şi fă parte dintr-o comunitate de profesionişti adevăraţi

Îți mulțumim pentru interesul de a deveni membru în ASOCIAŢIA EUROPEANĂ A PROFESIONIȘTILOR DIN EDUCAȚIE EDUMI. Înscrierile pentru anul școlar 2020-2021 s-au închis.


Vom redeschide în septembrie 2021 aplicațiile pentru a primi viitorii membri în Asociație. Anul de adeziune se suprapune anului școlar, astfel perioada pentru care se solicită înscrierea va fi cea corespunzătoare anului școlar 2021-2022.


Completează formularul de preînscriere și te anunțăm noi, pe adresa de email, când se reactivează înscrierea de noi membri!

Formular de preînscriere  Membrii cotizanți sunt cei care aderă la scopul Asociației și sprijină material și moral realizarea acestuia. Statutul de membru cotizant se acordă pentru un an. Anul de adeziune se suprapune anului școlar, astfel perioada pentru care se solicită înscrierea este cea corespunzătoare anului școlar 2020-2021.

  Cotizația anuală este de 80 lei.

  Ultima zi de înscriere acceptată este 1 mai 2021.

  Membrii cotizanți pot fi cadre didactice sau alte categorii de profesioniști.

  I. Membri cotizanți CADRE DIDACTICE

  Oportunitate deschisă tuturor celor care lucrează în școli și construiesc Educația, zi de zi, cu pasiune, răbdare și creativitate.

  II. Membri cotizanți – ALTE CATEGORII DE PROFESIONIȘTI

  Această oportunitate este deschisă tuturor celor care doresc să susțină Educația, din alt rol decât cel de cadru didactic sau angajat al unei instituții de învățământ.

  Beneficii:

  • adeverință care atestă calitatea de membru în Asociație;
  • participarea exclusivă la workshopuri dedicate membrilor (cel puțin două workshopuri/an școlar) cu eliberarea de diplome de participare ( în acest an școlar workshopurile vor fi organizate în luna iunie);
  • primirea de informări periodice despre activitățile și evenimentele Asociației;
  • posibilitatea de a participa la activitățile și selecțiile de mobilități organizate de Asociație numai pentru membri;
  • prioritate la participare în cazul activităților organizate de Asociație pentru publicul larg și la care numărul de cereri de participare depășește capacitatea organizatorică;
  • dreptul de a contribui la dezvoltarea Asociației prin propunerea unor parteneriate de colaborare sau a unor activități comune;
  • (pentru profesori) menționarea în rapoartele și auto-evaluările școlare a calității de membru, precizând perioada acesteia.

  Cum vă înscrieți?

  Completați formularul și atașați cele două documente solicitate (poză sau scanat): cerere de adeziune și copie act de identitate, apoi veți fi redirecționați automat către pagina de plată*.

  După confirmarea înscrierii în Asociație veți primi pe e-mail adeverința de membru si detalii despre workshopurile cu acces exclusiv pentru membri

  *Vă rugăm nu efectuați transfer bancar, plata se va face direct cu cardul, după completarea formularului.

  Poți descărca cererea de adeziune de aici.


  Implică-te

  Contactează-ne

  ASOCIAŢIA EUROPEANĂ
  A PROFESIONIȘTILOR DIN EDUCAȚIE EDUMI

  CUI: 43360704

  Sediul social:
  Aleea Cetățuia, Nr.6, SECTOR 6,
  BUCUREȘTI, ROMÂNIA

  Adresa de corespondență:
  Strada Declamării, Nr.16, SECTOR 2,
  BUCUREȘTI, ROMÂNIA

   

  contact@edumi.ro